IMG-LOGO

Projekti

01.12.2014

Radionice za djecu (kompanije, knjižnice, osnovne škole)

  1. KAKO NASTAJE KNJIGA

Ideja za književno-likovnu radionicu KAKO NASTAJE KNJIGA rodila se na susretima u knjižnicama i školama. Djeca uglavnom nisu znala kako nastaje knjiga i tko sve sudjeluje u stvaranju knjige. Na pitanje tko radi knjigu svi odmah odgovaraju pisac.

Književno-likovna radionica KAKO NASTAJE KNJIGA odgovara na to jednostavno pitanje kroz igru upoznavajući djecu s cijelim procesom nastajanja knjige od prve ideje, priče, do skica za slikovnicu, originala.

Kako priča, slike i ilustracije dođu u slikovnicu? Tko sve sudjeluje u nastanku knjige? Tko je pisac? Tko je ilustrator? Tko j...

Saznaj više
12.11.2014

Grad čita

Ideja projekta je osigurati komplet knjiga Dječjim vrtićima, kako bi iste bile dostupne djeci i učenicima na području Vašeg grada i županije.

Prihvatite sudjelovanje u projektu, osigurajte u proračunu dodatna sredstva za kulturu, kako bi zajedno pomogli vrtićima da obnove svoje male knjižnice. Vaš grad sudjelovanjem osigurava naziv GRAD ZNANJA . Istaknite se kao grad koji potencira društveno odgovorno poslovanje.

Ulaganjem u znanje i kulturu svakako ulažete i u Vaše male stanovnike koji će jednog dana biti Vaši veliki partneri. Pomognite razvoj svog grada i županije jer malim koracima može...

Saznaj više
01.09.2013

Jedna knjiga - jedan osmijeh za veselo odrastanje djece u Osnovnim školama

Poštovani,

Izrazito nam je zadovoljstvo predstaviti Vam projekt tvrtke Kašmir –promet d.o.o. (www.kasmir-promet.hr ) i Dječje knjige d.o.o. (www.djecjaknjiga.hr) .

Knjižna građa knjižnica osnovnih škola nažalost ne obnavlja se onako kako bi to bilo potrebno. Najveci problem je nedostatak financijskih sredstava za nabavku nove knjižne građe za dječju literaturu ( slikovnice i lektire).

Knjižnice su mjesto širenja znanja, učenicima u ovom razdoblju školovanja, knjige u knjižnicama jedini su poticaj da usvoje navedena znanja i upotrijebe ih za daljnje školovanje i usavršavanje.

Vrijednosti ko...

Saznaj više