IMG-LOGO

Kako kupiti?

PLAĆANJE

Naručene artikle Kupac može platiti na više načina, i to su:

1. Pouzećem (u gotovini pri preuzimanju, dodatne troškove u iznosu od 9 -15 kn prilikom preuzimanja naplaćuje Hrvatska pošta).
2. Po predračunu virmanom (ukoliko se radi o pravnom subjektu).
3. Kreditnom karticom. Plaćate li kreditnom karticom, vaše podatke štiti sustav Wspay. Sve o njemu i načinu zaštite vaših podataka pročitajte na njihovim stranicama www.wspay.info.

POŠTARINA I OTPREMA

Poštarina za sve narudžbe koje je potrebno isporučiti izvan Grada Zagreb iznosi 25,00 kuna, osim artikala čija težina prelazi težinu od 5 kg te artikala većeg obujma za koje poštarina iznosi od 50 do 75 kuna. Otprema robe vrši se poštom preporučeno, a rok isporuke je 7 do 10 radnih dana.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati poštanskom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Roba je osigurana od gubitka u dostavi, te ako Kupac ni nakon 10 radnih dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od Prodavatelja, odnosno od poštanske službe, mora obavijestiti Prodavatelja kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska. Ukoliko Kupac ne podigne pošiljku s pošte u roku od 5 radnih dana, pošiljka se vraća Prodavatelju.

REKLAMACIJE

Povrat ili reklamaciju robe uvažavamo u roku od 5 radnih dana. Kupac ima pravo na povrat ili reklamaciju robe u slijedećim slučajevima:

-isporuka robe koja nije naručena
-isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu
-isporuka robe koja ima oštećenja nastala u transportu u slučaju da Prodavatelj sam dostavlja robu.

Prilikom internet kupovine iskoritite 10% na sva naša izdanja, kao i besplatnu dostavu na području Grada Zagreba!

NARUČIVANJE

Roba se naručuje elektronskim obrascem na našoj web stranici. Ukoliko na našoj web stranici prvi puta naručujete knjige, potrebno se registrirati i na pravilan način popuniti narudžbenicu. Narudžbenicu je potrebno pravilno ispuniti sa svim točnim podacima koji su zatraženi. Ukoliko prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene artikle, isporučit će one koje može. S isporukom tih artikala poslat će Kupcu e-mail o predviđenom roku za isporuku preostalih artikala. Kupac može otkazati isporuku preostalih artikala. Ukoliko kupac nema e-mail adresu, bit će obaviješten telefonskim putem.

* Dječja knjiga d.o.o. smatra vašu privatnost svojim prioritetom. Dječja knjiga online trgovina vlasništvo je kompanije Dječja knjiga d.o.o. koja je odgovorna za sigurnost kupnje preko interneta i zaštite vaše privatnosti.