IMG-LOGO

Dostava i povrat

POŠTARINA I OTPREMA

Poštarina za sve narudžbe koje je potrebno isporučiti izvan Grada Zagreb iznosi 25,20 kuna, osim artikala čija težina prelazi težinu od 5 kg te artikala većeg obujma za koje poštarina iznosi od 50 do 75 kuna. Otprema robe vrši se poštom preporučeno, a rok isporuke je 7 do 10 radnih dana.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati poštanskom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Roba je osigurana od gubitka u dostavi, te ako Kupac ni nakon 10 radnih dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od Prodavatelja, odnosno od poštanske službe, mora obavijestiti Prodavatelja kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska. Ukoliko Kupac ne podigne pošiljku s pošte u roku od 5 radnih dana, pošiljka se vraća Prodavatelju.

REKLAMACIJE

Povrat ili reklamaciju robe uvažavamo u roku od 5 radnih dana. Kupac ima pravo na povrat ili reklamaciju robe u slijedećim slučajevima:

-isporuka robe koja nije naručena
-isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu
-isporuka robe koja ima oštećenja nastala u transportu u slučaju da Prodavatelj sam dostavlja robu.

Prilikom internet kupovine iskoritite 10% na sva naša izdanja, kao i besplatnu dostavu na području Grada Zagreba!